Feest op de Utskoat!

• 20 juli 2018
DSC 0221

Het was de laatste schooldag een gezellige drukte in het dorp. Ouders die met groepjes kinderen door het dorp wandelden. De bovenbouw had een leuke vossenjacht bedacht met gevarieerde spelletjes, er waren schminkdames en zelfs de brandweer was aanwezig waar je een brandje mocht blussen. Tussendoor even een korte pauze samen op het plein en genieten van de gezonde lekkernijen verzorgd door de juffen. De ouders buiten druk in de weer met het bakken van pannenkoeken waar we aan het eind van de zonnige ochtend van mochten smullen. DJ Martijn zorgde voor een dance party wat de afsluiting van dit schooljaar wel een extra dimensie gaf, feest op de Utskoat! De vakantie kon na het aftellen beginnen, de school spic en span achtergelaten door de oudercommissie, de schooldeur gesloten. Tijd om uit te rusten en te genieten van de zomer.