Spelletjes bij woonhuis September

• 22 juni 2018
DSC 0997

Op vrijdagochtend 22 juni zijn we met groep 3/4 naar woonhuis September geweest, hier in Witmarsum. We waren uitgenodigd om daar spelletjes te spelen en aansluitend pannenkoeken te eten. Het was een erg geslaagde ochtend. Toen we aankwamen stond drinken voor ons klaar met wat lekkers erbij. De bewoners kwamen al snel een kijkje bij ons nemen. Na het drinken en lekkers gingen de kinderen in groepjes uiteen om spelletjes te spelen in het woonhuis. De kinderen gingen sjoelen, blik gooien, stok vangen, vissen, ring werpen, bal gooien en er was een spiraal. Er werd overal fanatiek om punten gestreden! Aansluitend gingen we pannenkoeken eten, ze waren heerlijk. De bewoners konden bij alle spelletjes meekijken en soms deden ze mee. Het was een erg geslaagde ochtend!