Schoolreisje Julianatoren

• 31 mei 2018
IMG 0783

Donderdag 31 mei was het dan eindelijk zo ver. We gingen op schoolreisje!! De kinderen hadden er al lang naar uitgekeken. Om 8.45 kwam de bus aanrijden en deze bracht ons naar Julianatoren. De kinderen en de juffen van It Leech zaten al in de bus. Het was een gezellige boel. In de bus werd de tas met inhoud bekeken en waren de eerste snoepjes al op voordat we het dorp uit waren.

Na 1,5 uur rijden kwamen we aan bij Julianatoren. Nadat we een mooi plekje in het picknickbos hadden gevonden, hebben we het park ontdekt. Wat was er veel te doen en te beleven! Er was een heuse achtbaan, een schommelschip, 4 bungeetrampolines, een spookhuis.. Te veel om op te noemen. Tussen de middag aten we lekkere patat, kregen we een flesje drinken en een ijsje als toetje. Daarna was er nog genoeg tijd om weer lekker het park in te gaan. Na een paar uur was het dan toch echt tijd om te verzamelen en richting de bus te gaan. In de bus werd er nog gezellig nagepraat over alle belevenissen. Wat hebben we een geweldige dag gehad!