Toernooi schoolvoetbal

• 06 april 2018
61432f59 3882 455a 81be 189c7e8967dd2

Woensdag 4 april hebben een aantal leerlingen van groep 3 en 4 meegedaan aan het schoolvoetbal toernooi in Sneek. Een aantal kinderen spelen en trainen al langer bij Mulier, maar een aantal zag dit ook als kans om mee te doen met een potje voetbal. We hebben 5 wedstrijden gespeeld, 2 gewonnen, 1 gelijk en 2 verloren. Allemaal hele leuke wedstrijden tegen kinderen van dezelfde leeftijd. Er waren veel ouders langs de kant van het veld en De Utskoat kinderen hebben top gepresteerd. Dit was de eerste keer weer sinds lange tijd dat het toernooi werd georganiseerd. Een doel van de organisatie was om geld op te halen voor KIKA, dit heeft de school ondersteund met de flessen actie. Iedereen bedankt voor de inzet en tot volgend jaar.

Marco Menage