Sinterklaasfeest

• 05 december 2017

Samen met heel veel ouders stonden de kinderen van groep 1-2 en groep 3-4 vol verwachting te wachten op Sinterklaas.
Nadat we een paar liedjes hadden gezongen kwam er een tractor aanrijden met drie pieten erop.
De pieten waren Sinterklaas kwijtgeraakt en we moesten maar flink gaan zingen zodat Sinterklaas kon horen waar hij moest zijn.
Na heel veel roepen en zingen ging de deur van een geparkeerde camper open en kwam Sinterklaas tevoorschijn.
Sinterklaas was zo moe, hij moest even uitrusten, maar gelukkig hij was er weer!!
Daarna gingen we naar de klas.
Daar was het heel gezellig, er waren kinderen die kunstjes deden of een liedje zongen, ook waren er heel veel tekeningen voor Sinterklaas.
Ook hebben we met muziekpiet een aantal sinterklaasliedjes gezongen.
Er waren ook nog een strikjes- en een vlechtjespiet, die Sinterklaas heel goed hielpen met het cadeautjes uitdelen.
Hierna gingen Sinterklaas en de pieten nog even bij de groepen 5-6 en 7-8 kijken.